Vijver 1: Avonturenvijver •

Dit is onze nieuwste vijver. Een vijver is goed gevuld met verschillende soorten vissen. De gemiddelde diepte van de vijver is 1,5 meter. U kunt er vissen op karper tot 4kg, Engels F1’s, graskarper tot 8kg, zeelt, winde, voorn. Er zwemmen enkele steuren (tot ca 1 meter) in deze vijver. Verder zit er een behoorlijk bestand aan zeelt op. Er zijn 14 visstekken rond deze vijver gemaakt.

Vijver 2: Engelse wedstrijdvijver •

Op deze vijver worden de meeste wedstrijden gehouden. De gemiddelde diepte van de vijver is 1,5 meter. U kunt er vissen op karper tot 4kg, brasem, F1’s, Engels F1’s, graskarper tot 8kg, zeelt, winde, voorn en koi karper. De vijver bevat twintig ruime stekken waar gevist kan worden. Omdat de vijver een eiland heeft, is het mogelijk om veel verschillende vistechnieken uit te proberen.

Vijver 3: Lagoon •

Dit is een vijver met een eiland in het midden. Deze vijver is ook ca 1,5 meter diep en is gevuld met witvis, windes tot 1kg, karper en kleine steur. Het winde bestand is op deze vijver groter dan op de andere vijvers. Er kunnen ongeveer 8 vissers tegelijk vissen. De afstand van elke stek tot het eiland is ca 11 meter.

Kantine/winkel

Onze kantine/winkel biedt warme & koude dranken en tevens enkele eenvoudige etenswaren. Ook kunt u zich in de winter of tijdens regen opwarmen in de kantine. Aas en voer is ook te koop in de winkel.

 

 

Ook niet-vissende gasten zijn van harte welkom!